Bank Saderat wins its appeal against the EU. The '28' prepared the answer 21 April 2016 Nicolas Gros Verheyde Cancellation, banks, ECJ, Decision, freezing of assets, Iran, Patterns, Iranian nuclear, Appeal, Preuve, Confidential source 3 min read
Notebook (21.04.2016). COPS agenda. CFSP (single report). Keep peace. Defense (Belgium). EDA (Annual report). Spatial capabilities. Kabul (Attack). Azerbaijan. EU-Pakistan dialogue. FYROM (recoil peace). PNR (Adoption, Spain). Arms control (amendments). Terrorism (Definition, amendments). Smart borders (debate). Asylum (Statistics). Humanitarian aid (Greece). Türkiye facility (projects). Ukraine (Visas) 21 April 2016 B2 Writing European Defense Agency, Humanitarian aid, Angela Merkel, Ard Van Der Steur, Azerbaijan, Barack Obama, Bernard Cazeneuve, Spatial capabilities, Foreign fighters, Border control, arms control, Framework decision, Asylum, EDA, Schengen area, Spain, Eurostat, Türkiye Facility, False documents, Federica Mogherini, Smart borders, FYROM, Greece, Hanover, EU High Representative, interoperability, Jobs, Louis De Guindos, Monika Hohlmeier, CFSP, PNR, Terrorisme, EU-Pakistan 10 min read
Swiss soldiers in Kfor (credit: Swiss Ministry of Defence) [Decryption] Little Swiss in the EU's CSDP missions 21 April 2016 Nicolas Gros Verheyde EUAM Ukraine, EUCAP Sahel Mali, EUFOR Althea, EUPOL Afghanistan, KFOR, LOT, third country, Switzerland 3 min read
[Verbatim] CBSD… A certain feeling of frustration (Mogherini) 21 April 2016 Nicolas Gros Verheyde Africa, CBSD, EU Council of Ministers, Federica Mogherini, EU High Representative, PSDC, CFSP strategy, Train & Team 2 min read
NATO restores telephone service with Moscow 21 April 2016 Nicolas Gros Verheyde Afghanistan, Crimea, Vienna Declaration, military exercise, Territorial integrity, Jens Stoltenberg, OSCE, NATO-Russia, sanctions, Ukraine 6 min read